WannaDance

Et anderledes dansested i Aarhus

mar

13

Mod foråret og lyset


lør 18mar2017
Since June 2016 you need to have a valid API key enabled to display Google maps, see plugin settings

Fra 18:30 Til 01:00

Adresse: Ceres Allé 11 Aarhus, Denmark

Vi dansefester igen i ”Street Art Academys” lokaler på Ceres Allé 11, hvor der er plads til mange på dansegulvet☺ WannaDance er stedet, hvor selve dansen er festen. Vi behøver ikke at beruse os i alkohol, men bliver høje af dansen, samværet, de bare tæer på tæpperne, fællesskabet og lysten til at danse!

Aftenens program ser således ud:
Kl. 18.30 Dørene åbnes…
Kl 19.00 – 21.00 Lys og forår der toner...!
Kl. 21.00 – 23.00 dj Geetesh
KL. 23.00 – 01.00 dj Iben
Kl. 01.00 kom smukt videre…...
Kærligst Communitiet WannaDance

Charlotte Zachariassen og Kim Jeppesen, Duoen Soundwave vil gerne invitere os med på en meditativ rejse henimod foråret og lyset.

Kom i god tid
Fra 18.30 er der entre og dørene åbnes. Kom og vær i rummet - med dig selv - med hvem der også er der. 
Vi sørger for en meditativ stille stemning hvor lydkulissen er små budbringere over os. Der er skabt plads til bare at komme og ankomme stående, siddende eller liggende uden snak, men med dæmpede stemmer højest:) - giv dig selv et frirum - WannaDance communitiet og de frivillige er her allerede, så kom trygt og vær♥

Ca kl 19.30 Vil Charlotte og Kim som duoen Soundwave tage os med på en klangkoncert og en lydrejse ind i forårets forunderlige univers.

Soundwave siger om koncerten 'Vi vil gerne male et fælles lyd-maleri til jer, af de musikalske indtryk vi får igennem rummet, Jer og os som musikere. Vi vil gerne at det forvandles til udtryk igennem instrumenter og stemmer', fortæller Kim, som er den ene musiker i duoen.

Krystalsyngeskåle, monochord, didgeridoo, hangdrum og overtonesang er nogle af de ingredienser, som aftenens to musikere bruger.

- Berørt, opløftet... gør noget ved folk
- En slags refleksions, ceremoni og rituel tjeneste
- En anderledes sanselig oplevelse af hvad lyd kan gøre og er
- En meget kropslig, følelsesmæssig og åbnende oplevelse
- Samklang imellem føle, sige og gøre
- Rum og væren
- Fragmenteret hverdag og samlende toner
- Den her måde at lave lyd på har en evne til at bringe samling på sanserne

Charlotte Zachariassen (musikterapeut og sanger) og Kim Jeppesen (musiker og psykomotorisk terapeut) har spillet sammen bl.a til meditationsgudstjenester.

NB...tag gerne liggeunderlag og evt tæppe med:-)


dj Geetesh
I will be DJ'ing again at WannaDance
in Aarhus this Saturday:-) Jeg lokker folk ud på dansegulvet, følger energien i rummet og tager de dansende på en rejse vidt omkring ad alverdens genrer. Så som pop, jazz, rock, funk, electronica, latin, balkan, EDM, world, folk, reggae, hip-hop, dubstep, electro swing, tropical bass osv."

Kh Geetesh from 21:00 to 23:00.
You are all welcome


dj Iben
Hej. Jeg eksperimenterer og vover mig ud i musik som for mig er nyt og jeg ikke nødvendigvis kender fra den daglige sendeflade. Vil gerne prøve at lave nogle bølger.... hvoraf et af genrene til "bølgen" er blød Techno.. fordi der er høj energi. Jeg spiller verdensmusik og ting fra 70erne. Forsøger at være meget alsidig, ruske, pirre og prikke til folk.-) Glæder mig:-)
KH Iben

Arrangementet koster 150,- kr. inkl. koncert og 100,- kr. resten af aftenen. Vi åbner dørene kl. 18.30 og ønsker alle på gensyn kl. 01.

I baren kan du købe følgende:
Sodavand, kaffe og te = 15 kr.
Øl og rød/hvidvin = 25 kr.
...og måske Chai:-)

Vand i kander er gratis = WannaWater
Som noget nyt beder vi om 5 kr. for dit plastkrus, da vi oplever, at vi bruger alt for mange (plast) kopper på sådan en WannaDance aften og det er ikke godt for hverken vores økonomi eller for miljøet. Du får mulighed for at skrive navn på dit krus:)
HUSK; Vi tager kun imod kontanter!
Fri garderobe…
_______________________________________

DEL OG LIKE...!:-)

Vel mødt – i nærkontakt, på dansegulvet, ind i musikken, i baren, i hyggehjørnerne, i fællesskabet og i kærligheden…kom og del denne aften sammen med os♥

Kærligst Communitiet WannaDance

Tilbage til oversigt...