lør 25feb2017
Ceres Allé 11 8000 Århus c

Fra 18:30 Til 01:00

Adresse: Ceres Allé 11 8000 Århus c

Kære alle

Dans lørdag d 25 februar

Vi dansefester igen i ”Street Art Academys” lokaler på Ceres Allé 11, lørdag d 25 februar, hvor der er plads til mange på dansegulvet☺ WannaDance er stedet, hvor selve dansen er festen. Vi behøver ikke at beruse os i alkohol, men bliver høje af dansen, samværet, de bare tæer på tæpperne, fællesskabet og lysten til at danse!

Aftenens program ser således ud:
Kl. 18.30 Dørene åbnes…
Kl. 19.00 – 21.00 FUGL Forestilling og bevægelsesworkshop
Kl. 21.00 – 24.00 dj Freja
KL. 23.00 – 01.00 dj Iben
Kl. 01.00 kom smukt videre…
Kærligst Communitiet WannaDance

FUGL
En cyklisk Fønix-historie om det, der opstår, forgår, genopstår og til stadighed genskabes.
FUGL er en drømmende hybridforestilling, hvor danseteater, video og musik smelter sammen i et helstøbt billede.
Karaktererne optræder i farverige fuglekostumer og skyggerne danser på de langsomt bevægelige naturbilleder. I samspil med stemningsmættet musik, skabes et univers med plads til fordybelse.

Bevægelsesworkshop – med udgangspunkt i danseteaterforestillingens bevægelsesarbejde.
I workshoppen vil vi inddrage deltagerne i nogle af de bevægelsesmetoder, som ligger til grund for forestillingens udtryk. Vi vil lade forestillingens billeder bevæge kroppen indefra og bruge dem som fundament til bevægelse og dans. Nænsomt og konkret vil vi guide et fundament for en nærende og nærværende danseoplevelse.

Medvirkende:
Eva Esmann Behrens: Kunstnerisk leder, manuskript, koreografi, dans, scenografi, musik (sang, tale, percussion, produktion).
Sara Freja Harries: Manuskript, dans, koreografi, scenografi, musik (klaver, sang, kalimba).
Rose Kristoffersen: Videoværk
Radek Bekieler: Musik (sang, rav drum, ambient instrumenter, produktion)
Reagan Odour Nyanchienga: Musik (percussion, fløjte)
Gry Buhrkall: Musik (marimba)
Irene Kleisdorff Hougaard: Kostumer
Annet Harries: Digt


DJ Freja

I skal være freesh, funky og vågne. Det bliver en fest, det er helt sikkert Hvad der kommer af musik er BIG SURPRISE. Slå lyttelapperne ud!
GET DOWN ON IT, ud på dansegulvet;-) Ikke noget med rock, techno i klassisk almindelig forstand, MEN, er der blandet musik fra forskellige tidsaldre, og er i klar på at blive pirret og komme følelses registret igennem…. JAAAA;-) Det bliver virkelig dansevenlig musik

Hey Freja


DJ Iben
Hej, Jeg har fået æren at slutte danseaftenen af som første gangs dj i wannadance. Jeg er selv ved at starte en tilsvarende danseklub op i Aalborg, den hedder DANSEKRAFT. Jeg elsker at danse og elsker meget forskellig slags musik. Glæder mig på gensyn! Og måske i Aalborg

Kh Iben


Arrangementet koster 150,- kr. inkl. forstilling og workshop og 100,- kr. resten af aftenen. Vi åbner dørene kl. 18.30 og ønsker alle på gensyn kl. 01.

I baren kan du købe følgende:
Sodavand, kaffe og te = 15 kr.
Øl og rød/hvidvin = 25 kr.
...og måske Chai:-)

Vand i kander er gratis = WannaWater
Som noget nyt beder vi om 5 kr. for dit plastkrus, da vi oplever, at vi bruger alt for mange (plast) kopper på sådan en WannaDance aften og det er ikke godt for hverken vores økonomi eller for miljøet. Du får mulighed for at skrive navn på dit krus:)
HUSK; Vi tager kun imod kontanter!
Fri garderobe…

WannaDance er danse-events, hvor du kan nyde liv, rytmer og god stemning uanset om dine fødder er til dansesko eller bare tæer.
______________________________________

DEL OG LIKE...!:-)

Vel mødt – i nærkontakt, på dansegulvet, ind i musikken, i baren, i hyggehjørnerne, i fællesskabet og i kærligheden…kom og del denne aften sammen med os♥

Kærligst Communitiet WannaDance
________________________________________

Samarbejdspartnere:

Gøglerskolen - http://goglerskolen.dk/linjer/dans/

Tilbage til oversigt...