lør 20maj2017
Ceres Allé 11 8000 Århus C

Fra 18:30 Til 01:00

Adresse: Ceres Allé 11 8000 Århus C

Lørdag den 20. maj dansefester vi igen i ”Street Art Academys” lokaler på Ceres Allé 11. Vi glæder os til at danse med jer alle igen.
Styregruppen mangler pt. 4 hænder til at hjælpe med at rydde op efterfølgende. Denne tjans er vigtig for, at arrangementet kan afholdes.
Som tak for hjælpen og indsatsen er du inviteret til aftensmad, får fri entré, 4 drinksbilletter og et kæmpe kram.
 
Aftenens program ser således ud:

Kl. 18.30 Dørene åbnes…
Kl 19.00 – 21.00: "Getting in Touch”- Meditation- slow dans

Gennem meditation kommer vi i dyb kontakt med os selv og vores krop. Med slow dance og nænsomme øvelser åbner vi op til de andre i rummet.
Herefter giver og modtager vi omsorgsfuld, hjertelig berøring på en nærværende blid, afslappende, legende og kreativ måde.
Mange som har deltaget i workshoppen giver udtryk for at de kommer ind i en dyb relaxation, at de føler sig forbundet, næret, taknemmelig og fredfyldt.
Glæder mig så meget til at guide jer, og at vi sammen skaber et tryg, kærligt rum for hinanden.

Kærligst Katie Lamote

Gerne like og læs mere i info på min facebook side: "Move-Ki” (energi i bevægelse).

Medbring gerne en tæppe og pude

Kl. 21.00 – 24.00 Dj Connie
Kære Wannadancere. Det er første gang, jeg skal spille til Wannadance, og jeg glæder mig. Jeg ønsker at skabe en danseenergi, der skifter fra det langsommere, legende og sensuelle over i de tungere, hurtigere og pulserende rytmer. I kommer på en rejse igennem mange forskellige genrer varierende fra Reggae, Electronic, Pop, Latin, Grunge og Funk. Lydmønsteret skal tale til vores sanser og berøre os. Musikken er nærværende, mangfoldig og bidrager til, at vi tilsammen skaber en fælles dansefest, hvor vi kan få udfoldet vores skæve vilde, c(g)razy og sensuelle sider.

KL. 23.00 – 01.00: Dj Søren (Beskrivelse kommer senere).

Kl. 01.00 kom smukt videre…

Kærligst Communitiet WannaDance

 

Tilbage til oversigt...