lør 13feb2016
Ceres alle 11 8000 Århus C

Fra 18:45 Til 01:00

Adresse: Ceres alle 11 8000 Århus C

Vi dansefester i ”Street Art Academys” lokaler på Ceres Allé 11, hvor der er plads til mange på dansegulvet

Vi har bar med  Vand, sodavand, chai the, kaffe og te = 15 kr. Øl og rød/hvidvin = 25 kr.

Entre kr. 70,- kr. + Event kr. 30,- kr. Fri garderobe. Vi tager kun imod kontanter!

Aftenens program

  • Kl. 18.45 Dørene åbnes…
  • Kl. 19.15 – 19.45 Johannes Hieronymus
  • Kl. 19.45 – 21 Jørgen Høstrup Klok
  • Kl. 21.00 – 23.00 DJ Chris Nunan
  • Kl. 23.00 – 01.00 DJ Elton Theander
  • Kl. 01.00 kom smukt videre…

Hieronymus

Johannes Hieronymus er en ung singer-songwriter fra det Østjyske. Han er vokset op til tonerne fra navne som Tim Christensen, Sebastian, John Mayer og Tina Dickow.

Med en forkærlighed for den melankolske tekst og melodi har han skrevet sange med inspiration fra egne oplevelser såvel som politiske statements inspireret af situationer i verden. I sangene er der meget blandet at finde, både den ulykkelige kærlighedssang, sangen om fred i verden og sange om en hverdagssituation som bare at have brug for en skulder.

Selv med en ung alder formår Hieronymus at ramme bredt, med sit gennemtænkte både tekstlige og melodiske univers. Kommentarer på Hieronymus’ sange har bl.a. været ”Selv med en alder på 19 år, skriver han som en på 50”.

Udover dette er alle sangene skrevet med et stort fokus på guitarspillet, og med mere end 10 år på guitaren har den unge singer-songwriter også nogle spændende instrumentale sekvenser.
12648171_10205291694164228_570457333_n

 

HØST

Høst er synonym for den Århusianske sanger/sangskriver Jørgen Høstrup Klok.
Efter mange års tekstskrivning på engelsk har han på det seneste fundet en sprække ind til det danske sprog.
Repertoiret består primært  af egne tekster krydret med digte af forfatteren Marie Markvad Andersen. Hun udgav i 2014 digtsamlingen “Øjeblikke i mellemrum”, som Høst har sat musik til en del af. Fælles for Høsts og Andersens tekstuniverser er oplevelsen af de tab, livet byder os på i forskellige afskygninger. Høst mestrer melankolien, og det yderst melodiske univers understøtter teksternes melodrama og finurlige fortællinger. Med en stemme der involverer og sange som åbner til det sårbare, er der lagt i ovnen til en berigende oplevelse.

Kom og lyt hvis dine øregange har brug for fornyet forkælelse og poppede poetiske kærtegn. Høst pusler med overraskelser, undervejs... Med sig denne aften har han guitaristen Johannes Hieronymus.
Jørgen Klok

 

Chris Nunan

Som en af initiativtagerne til Club WannaDance hr. Chris Nunan være DJ i mange år - ja, så mange at det fortoner sig lidt. Det betyder ikke at musikken er gammel, man at engagementet og det at danse og lege med musik har været en konstant faktor i Chris’ liv. Chris vil spille til benene og til hjertet - starte i rod-chakraet og langsomt bygge op til en  lys og let oplevelse af  accept og danseglæde. Da Chris altid laver sine sæt mens han spiller dem, så betragt det som en hensigtserklæring om at skabe et dejligt rum for alle.

 

Elton Theander

"Efter nogle udfordrende oplevelser med projekt "horisont-udvidelse" vælger jeg denne gang at... prøve igen! Vi skal højere, dybere, tættere, længere, og vildere af sted end vi er vant til. Jeg vil være rar, men jeg vil også være modig - vil du?

 

Vel mødt – på dansegulvet, i baren, i hyggehjørnerne, i fællesskabet og i kærligheden…
Kærligst Communitiet WannaDance

Tilbage til oversigt...