lør 24sep2016
Ceres Allé 11 8000 Århus C

Fra 18:30 Til 01:00

Adresse: Ceres Allé 11 8000 Århus C

WannaDance lørdag, den 24. september på Street Art Academy

 

Vi glæder og til at dansefeste i ”Street Art Academys” lokaler på Ceres Allé 11, Hvor der er plads til både indad og udafvendte gæster på dansegulvet

Vi har bar med
Vand, sodavand, chai the, kaffe og te = 10 kr.
Øl og rød/hvidvin = 25 kr.

Entre kr. 70,- kr. + Event kr. 30,- kr. Fri garderobe.
Vi tager kun imod kontanter!

DEL OG LIKE...!:-)

Aftenens program
Kl. 18.30 - Dørene åbnes…
Kl. 19.00 Surrender Cowboys
Kl. 21.00 – 23.00 Dj Stine Maria
Kl. 23.00 – 01.00 Dj Peter Hjerds
Kl. 01.00 kom smukt videre…

Kære skønne Gæster....!

…..DERFOR skal i komme til koncert med Surrender Cowboys…d 24 september

” Hvorfor vil det være en god idé at komme til koncert med Surrender Cowboys? Fordi vi alle har godt af at blive taget på sengen ind i mellem og ikke vide, hvad ben vi skal stå på. Fordi man skal passe på ikke at gro fast i det, man kender. Fordi Surrender Cowboys er et sjovt band, der har deres helt egen stil. Fordi vi nu er på vej ind i en anden årstid, og man så passende kunne fejre denne begivenhed ved at prøve noget helt nyt”.

Surrender Cowboys er vel nok det eneste band her i landet, der ikke aner hvad de vil spille til en koncert, ja med hvem man ikke engang kan være sikker på, at de overhovedet vil spille. Så alene af den grund er det altid en spændende oplevelse at komme til koncert med dem. Der kan ske hvad som helst. Ingenting. Al ting. Eller måske et sted midt imellem, og i alle musikalske stilarter. Men én ting kan man dog som tilhører være sikker på, og det er, at bandet vil prøve at respondere på den energi, der rører sig i publikum. Det er den, der bestemmer hvilken retning musikken skal tage. Med andre ord: At byde velkommen til en koncert med Surrender Cowboys, er det samme som at byde velkommen til en rejse ind i det ukendte ...
surrender-cowboys-2
…SÅÅ WANNADANCE GÆSTER…. hvis I kan og har lyst, så kom og vær med til at få Surrender Cowboys til at spille. Surrender Cowboys har lagt arbejdstøjet fra høsten… tager os fra den lyse sommertid, ind i grænselandet og de små sprækkers verden. Det sted hvor lys og mørke er dynamiske, komplimentere og skabende! Kom og få lavet sprækker i forforståelsen og forforstoppelsen. Kom og bliv gjort en smule mere kontaktbar. Det er to timer, hvor vi sammen med Surrender Cowboys vil trække, strække og række os i tiden, i rummet og med ”stoffet” i og omkring os. En grundforskningens, ”at stå i det åbne” og legens attitude og gestus. Og samtidig høste og hylde uundgrundelighedens, forgængelighedens, skabelsens nedtælling og fortælling!:-)

 

Surrender Cowboys offer journeys in sound, silence and awareness.
Our music ranges from explorative improvisation to songs carefully composed. Our concerts are sometimes accompanied by instructions in meditation, clear and simple enough for anyone to follow. We play in churches and parks as well as on stages. No matter what the context is, our way ahead is always to play what resonates in the situation. Awake, alive, born in the moment.

Welcome

Vi glæder os meget til at sige velkommen til Surrender Cowboys, til de to Dj`s og til alle Jer som kommer og deler det fantastiske rum vi sammen kan skabe på flere planer...!:-)

Velkommen.....!

Kærligst WannaDance

Tilbage til oversigt...