WannaDance

Et anderledes dansested i Aarhus

okt

05

Extraordinær og gratis WannaDance dansefest


fre 16okt2015
Since June 2016 you need to have a valid API key enabled to display Google maps, see plugin settings

Fra 18:00 Til 22:00

På DOKK1

Adresse: Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

Se arrangementet på DOKK1s kalender her LINK:

Kære alle,
KOM og dans i DOKK1s fantastiske store sal!

DOKK1 skriver” Foreningen WANNADANCE er kendt for deres danse-events, hvor lækkert lys, bløde tæpper og dedikerede dj’s skaber en spontan og afslappet stemning. Musikken er et miks af rytmer fra soul-funk og goa-trance over balkan til tribal blandet med hits fra mange årtier.

Det er her, du går hen, hvis du ikke gider vente til klokken 2 med at danse – og hvis du gerne vil opleve nærvær og fællesskab, uden at det hele går op i druk ... Smid skoene og giv dine hæmninger en friaften – her er plads til lige præcis din måde at danse på.

Der er fri entré, og alle er velkomne. Vi danser i Store Sal.
NB: Der vil ikke være bar inde til selve dansefesten, men øl og sodavand kan købes i caféen på Dokk1, indtil den lukker kl. 19. Man må gerne medbringe sin egen vandflaske.

Vi dansefester i DOKK1s store sal denne aften frem til kl. 22.00. DOKK1 har inviteret WannaDance indenfor og vi har sammensat et program, der både får os ned i kroppen og ud i magien med følgende event og DJ:

Kl. 18.00 – 19.00 Mads Bischoff, der med 20 trommer, skaber den universelle glæde ved trommer, sang og dans, som går igen ved alle kulturer!

Kl. 19.00 – 22.00 DJ Ranatha Shehella

Kl. 22.00 Kom smukt videre…♥

Tilbage til oversigt...