lør 26okt2019

Rosenvangs Allé 251, Højbjerg

Fra 18:30 Til 23:00

På Antroposofisk Kulturhus, Højbjerg Torv

Adresse: Rosenvangs Allé 251, Højbjerg

Lørdag 26. oktober er klar ❤️ Dybt, Frit og ofte Magisk
 
WORKSHOP 18:30-20: "TranceDance" v/ Louise David
 
DJs Geetesh og Poul E.! Læs beskrivelser nedenfor.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 
WannaDance er 100% non-profit & frivilligt organiseret, så der er brug for dig og dine hænder…. og det er faktisk både hyggeligt og hurtigt, når vi gør det sammen <3 Se http://wannadance.volunteerlocal.com/volunteer/
=============================
 
Ingen dans uden tjans. ?
 
Sammen skaber vi festen - og sammen rydder vi op. Tag en Tjans her: https://wannadance.volunteerlocal.com/volunteer/
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 
DJ Geetesh (20:00-21:30): "Jeg spiller efter stemningen på dansegulvet og blander mange genrer, såsom african, balkan, deep house, dub, electronica, funk, jazz, reggae og meget andet."
 
DJ Poul E (21:30-23:00): "DJ Poul E. vil med 15 års erfaring fra TranZenDance, DiscoVille og Cafe Gaya invitere på en rejse og udforskning af indre og ydre landskaber gennem: verdensmusik, funk, balkan, latin og melodiøs techno og kendte hits."
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 
TranceDance WORKSHOP::
"Trancedance er et ældgammelt shamanistisk ritual, hvor du danser med bind for øjnene for at opnå trance. Trancedansen invitere dig til at gå ind i dig selv, så dybt at det er muligt at opleve spirituel og personlig udvikling, der kan være transformerende.
Din krop er fuld af visdom, når du slår hovedet fra og lader den bevæge sig frit. Det gør trancedans til en fantastisk mulighed for at lade kroppen heale sig selv.
 
Når du tager bind for øjnene og danser frit i et rum, hvor du hverken ser eller bliver set kommer du i dybere kontakt med dig selv og din egen kerne.
 
Efter trancedancen vil der normalt være integration, hvor du blot skal ligge og nyde magiske toner fra healende klangskåle, men denne gang tages bindet af og vi danser videre efterfølgende, i glidende overgang med DJ Geetesh"
 
Om Louise:
"Jeg er klangmassør og healer. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at uddanne mig til Trancedance facilitator ved Aernoudt Knecht.". Læs mere på www.facebook.com/louisedavidj
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 
18:15 Døren åbner for Workshop
18:30 Workshop starter
19:30 Baren åbner
20:00 Workshop slutter
20:10 Dans starter,. DJ´s begynder.
22:45 Baren lukker
23:00 Godnat og kom godt hjem - eller giv gerne en hånd
 
Entre for workshop: 50 kr. Entre for Dans: 50 kr.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 
WannaDance tilbyder røgfrie danseevents, hvor du kan nyde liv og rytmer og god stemning. WannaDance DJ's spiller både sanselige og gang-i-den rytmer fra soul-funk, verdensmusik, latin, pop, disco, electronic, reggae og Balkan til tribal.
 
Dansen er ikke rammesat, og sammen skaber vi en legeplads og et frirum, hvor vi skabes af at være i og dele dansen.
 
Så.... elsker du at danse? Er du til nærvær og fællesskab og mulighed for fordybelse? Så er Wanna Dance stedet for dig! ?
 
WannaDance er et kreativt fristed, drevet af frivillige kræfter, hvor mennesker på tværs af stil, alder og værdier mødes om dansen. WannaDance blev skabt i 2003 af dansebegejstrede frivillige, som gerne ville tilbyde andre rammer for dansen end den, som klubber og diskoteker giver.
 
Uden at sige farvel til festen, men med et større drys nærvær, fællesskab og fordybelse. Musikken er varieret og selskabet ’openminded og fordomsfri’, og der er plads til alle. Også dig - uanset om du elsker at danse i bare tæer eller høje hæle.
 
Der er bar, hvor WannaDance sælger vand, vin, kaffe, the og øl til fornuftige priser (og altid gratis WannaWater-postevand i kander).
- - - - - - -
WannaDance er baseret på frivillige, både i Styregruppen og ved arrangementer. Det er nødvendigt med hænder nok til, at alle gør det med glæde.
 
I den forbindelse har vi et samarbejde med Cafe Ganefryd i Klostergade, der hjælper os med at servere lækker, økologisk, vegetarisk og bæredygtig mad til de frivillige DJ's, kunstnere og opstillere. Tak for det Ganefryd. ??
 
MELD DIG TIL EN TJANS her: www.WannaDance.dk/Frivillig - klik på “Den grønne knap nederst”.
 
Ingen oprydning? ingen fest!. Deadline en uge før.
 
Vil du være med i Styregruppen? Skriv en mail - se www.WannaDance.dk/frivillig
 
Vi ses i Dansen ???

Tilbage til oversigt...