WannaDance

Et anderledes dansested i Aarhus

mar

17

Wanna-Pop-Up Dance i A-Huset


lør 17mar2018
Wanna-Pop-Up Dance i A-Huset
Since June 2016 you need to have a valid API key enabled to display Google maps, see plugin settings

Fra 18:30 Til 23:00

På A-Huset, Institut for (X), Godsbanen

Adresse: Skovgaardsgade 5C, Århus

Pris 50 kr. for Workshop, 50 kr. for Dans. Workshop kl. 18:30-20

POP-UP er en overraskelse (og som sædvanlig masser af kan-ikke-lade-være-med-at-danse-musik!)
 
WORKSHOP: Wanna Dance Your Chakras…….?
Du inviteres ind i Chakraernes magiske univers. Vi vil sanse, danse og udtrykke de energier og stemninger, der ligger gemt i de enkelte chakraer: Rod, Hara, Solar plexus, Hjerte, Hals, 3dje. øje og Krone. Workshoppen starter med en groundende opvarmning, hvor vi åbner rummet og opbygger energien. Herefter guides du gennem de enkelte chakraer, og de kropsdele der hører til, hvorved du får mulighed for at udforske og udtrykke dig gennem dine egne bevægelser. Fra Rodchakraets jordforbindende energi til Kronechakraets universelle energi. Vi afslutter med grounding og lettere yogastræk.
 
Workshoppen ledes af Marianne Boie, som er danser og kropsterapeut, og er bl.a. i et samarbejde med Marie Louise Maegaard i Dancing Landscapes, hvor de arbejder undersøgende og udforskende med dans som udtryk og spirituel dans som led i personlig og åndelig udvikling.
 
 
Medbring tøj du kan bevæge dig og svede i, en ekstra varm trøje, og gerne bløde dansevenlige sko eller strømpesokker.

PROGRAM
18:15 Døren åbner for workshop
18:30 Workshop starter
19:30 Baren åbner
20:00 Workshop slutter. Dans starter
22:45 Baren lukker
23:00 Godnat og kom godt videre - eller giv gerne en hånd
 
Entre for workshop: 50 kr.
Entre for Dans: 50 kr.
 
DJ´s:
Kl. 20-21.30: Poul E. - vil med 12 års erfaring fra TranZenDance, DiscoVille og Cafe Gaya inviterer på en rejse og udforskning af indre og ydre landskaber gennem: verdensmusik, funk, balkan, latin og melodiøs techno og de kendte hits der eventuelt skal til, for at få alle ud på gulvet og energien helt oppe og ringe §;-)

Kl. 21.30-23: Connie
Jeg vil tage jer med på en sanselig, energetisk rejse ind i forskellige genrer som: Funk, reggae, pop, rock, tribal, electronic og hip-hop. Som altid er hvert nummer nøje udvalgt efter de fede beats og den pulserende energi.
======================================
 
WannaDance tilbyder røgfrie danseevents, hvor du kan nyde liv og rytmer og god stemning.
 
WannaDance DJ's spiller både sanselige og gang-i-den rytmer fra soul-funk, verdensmusik, latin, pop, disco, electronic, rock, reggae og Balkan til tribal.
 
Dansen er ikke rammesat, og sammen skaber vi en legeplads og et frirum, hvor vi skabes af at være i og dele dansen.
 
Så.... elsker du at danse? Er du til nærvær og fællesskab og mulighed for fordybelse? Så er Wanna Dance stedet for dig! ?
 
WannaDance er et kreativt fristed, drevet af frivillige kræfter, hvor mennesker på tværs af stil, alder og værdier mødes om dansen. WannaDance blev skabt i 2003 af dansebegejstrede frivillige, som gerne ville tilbyde andre rammer for dansen end den, som klubber og diskoteker giver.
 
Uden at sige farvel til festen, men med et større drys nærvær, fællesskab og fordybelse. Musikken er varieret og selskabet ’openminded og fordomsfri’, og der er plads til alle. Også dig - uanset om du elsker at danse i bare tæer eller høje hæle.
 
Der er bar, hvor WannaDance sælger vand, vin, kaffe, the og øl til fornuftige priser (og altid gratis WannaWater-postevand i kander).
- - - - - - -
WannaDance er baseret på frivillige, både i Styregruppen og ved arrangementer. Det er nødvendigt med hænder nok til, at alle gør det med glæde.
I den forbindelse har vi et samarbejde med Cafe Ganefryd i Klostergade, der hjælper os med at servere lækker, økologisk, vegetarisk og bæredygtig mad til de frivillige DJ's, kunstnere og opstillere. Tak for det Ganefryd. ??
 
MELD DIG TIL EN TJANS her: www.WannaDance.dk/Frivillig - klik på “Den grønne knap nederst”.
 
Ingen oprydning? ingen fest!. Deadline en uge før.
 
Vil du være med i Styregruppen? Skriv en mail - se www.Grobund.org/frivillig
 

Tilbage til oversigt...