WannaDance

Et anderledes dansested i Aarhus

okt

14

WannaDance i Antroposofisk Kulturhus – EVENT før Dansen


lør 14okt2017
WannaDance i Antroposofisk Kulturhus - EVENT før Dansen

Fra 18:30 Til 20:00

På Antroposofisk Kulturhus, Højbjerg

Pris 50 kr. for Event, 50 kr. for Dans

Ninna Lo:

EVOLUTION OF MOVEMENT

Hvordan bevæger du dig?

Alt liv er bevægelse, og menneskelige bevægelser er bare én slags. Vi skal sammen udforske vores mulighedsrum for bevægelse på tre planer: mentalt, fysisk og socialt.

Jeg giver rammerne for en tryg, dyb og sjov oplevelse af meditation, dans og kontaktimprovisation.
Du fylder selv ud med dine bevægelser og oplevelser, hele vejen igennem guidet af mine ord, sprøde toner og din egen intuition.

Jeg vil gerne invitere dig på en opdagelsesrejse ind i dig selv, ud af dig selv og hen mod de andre, så vi sammen kan skabe et rum for tryg dans og leg, fri udfoldelse af den danseglade ånd, som alle WannaDancere og mennesker i øvrigt besidder.

Kroppen vil gerne bevæges. Derfor skal vi ”ned i Kroppen, Ind i Sjælen, før vi kaster os ud i Dansen” (Citat: Sune Scherfig).

Vel mødt <3

 

Lidt om Ninna:

Min mor fulgte mig til min første dansetime som 5-årig, og siden er jeg ikke stoppet med at bevæge mig.
Jeg har danset fuldt opstadset på scenen, og helt barfodet på gulvet. Jeg har danset med mange, med få, alene, til bragende orkestre, til strålende solister og i den rene stilhed.

Bevægelse kan være ren nydelse, og bevægelse kan være en terapeutisk proces.
Jeg arbejder med bevægelsens transformative kraft ud fra min lange baggrund i dans, min kortere baggrund i Yogaen og min faglige indsigt i de ting, vi ved omkring menneskets psyke.
Al min undervisning er et substrat af alle de mest meningsfulde ting jeg har erfaret gennem dans, min yoga & meditationsundervisning, undervisning i akroyoga, mine studier i psykologi, og ikke mindst livet og de mennesker der har krydset min vej.

Det skal være trygt, sjovt og fedt at bevæge sig. Jeg har været så heldig igennem mit liv at have samlet nogle redskaber, og denne aften vil jeg gerne åbne min værktøjskasse og dele et udvalg med jer.

Tilbage til oversigt...