WannaDance

Et anderledes dansested i Aarhus

okt

24

Wannadance december


lør 17dec2016
Since June 2016 you need to have a valid API key enabled to display Google maps, see plugin settings

Fra 15:00 Til 01:00

Adresse: Ceres Allé 11, 8000 Aarhus, Denmark

Lørdag d. 17. december står i nærhedens og kærlighedens tegn, når WANNADANCE igen åbner dørene for en aften med koncert, workshops, musik, dans, kærlighed, hygge og fællesskab.
Vi nærmer os skiftet fra den mørkeste dag, hvor lyset snart vender, samtidigt med at julen som højtid og markering også banker på. Kom og mærk varmen, i kroppen, i fødderne, i øjnene med din dansefamilie og læn dig ind i fællesskabet.

Eftermiddagen/aftenens program

Kl. 15.00 Dørene åbnes…
Kl. 15.15 – 16.45 Kontaktimprovisation v Martin Reiter Edelberg
Kl. 16.45 – 17.00 Pause
Kl. 17.00 – 18.00 Spisning af egen medbragt mad
Kl. 18.00 – 18.30 Guidet meditation v Birthe Moksha
Kl. 18.30 – 18.45 Pause
Kl. 18.45 – 19.30 Ord og musik v/ Anker Christensen og Henrik Platz. Livets fatale og banale sider
Kl. 19.30 – 21.00 ‘Et hav af stemmer’ - Workshop for krop, åndedræt og stemme v/Esthar og Mads
Kl. 21.00 –23.00 Chris Nunan er DJ
Kl. 23.00 –01.00 Ki-Ja er DJ

Lidt om indhold:

Workshop i kontaktimprovisation v/Martin Edelberg
Kontakten med andre afhænger af kontakten til os selv.

Kontaktimprovisation er en nyere danseform, der rummer et utal af muligheder for at opdage, genopdage og udforske kropslige tilstande af nærvær, leg, spontanitet, meditation, kamp og kraft. For mig er det blevet en primær kilde til at huske, at kontakten med andre afhænger af kontakten til mig selv - også når det ikke drejer sig om dans.

Vi vil i workshoppen arbejde med et engageret og inderligt forhold til vores egen individuelle dans, som udgangspunkt for at møde hinanden i bevægelse og fysisk kontakt. Der vil blive en del udforskning af kontakten til gulvet og selve det rum vi befinder os i, som en forberedelse til at danse på og med hinandens kroppe. Vi vil lege med at give og tage imod hinandens vægt, at føre og at følge med åbne og lukkede øjne. Jeg glæder mig til at danse med jer!

Kh Martin

Guidet meditation v/ Birthe Moksha
Meditation og forandringer. At være lige her og nu, midt i forandringerne. Med alt det du indeholder, det som kommer og går. Fortid, nutid og fremtid. Kan du holde det varmt og tæt til dit hjerte, uden at lave dig selv om!
Møde flere aspekter af dig selv, give slip på at holde fast i dig selv og sanserne. Virkelig lade livet strømme igennem dig.
Er det dig der lever livet, eller er det livet der lever dig?
I en guidet meditation har du mulighed for at undersøge sindet en lille bitte smule, og opleve at alting forandrer sig. Midt i forandringerne kan vi åbne os op til de følelser som binder os alle sammen.

Vi behøver ikke tage livet så personligt .. hav en smuk aften …!

Meditationslærer, Fascial Flow lærer og Psykoterapeut
Birthe Moksha

Ord og musik v. Anker Christensen og Henrik Platz
Vi læser tekst op og sætter baggrunds lyd til. Ideen er på den måde at tage nogle kendte tekster, sætte teksterne ind i nye sammenhænge og derved skærpe sanserne.
Der er i vores univers aldrig nogen regler uden undtagelser, så nogle tekstdele fra f.eks. Thomas evangeliet får også en overhaling.
Leonard Cohen er desværre død, men det må vi nok også mindes. http://Og.selv.om.vi/
Selv om vi prøver at komme ud over vores hang til at være ironiske, så undgår vi nok ikke enkelte tilbagefald, håber I klarer det og at vi ses.
Kærligst Henrik og Anker

‘Et hav af stemmer’ - Workshop for krop, åndedræt og stemme.
Sammen skal vi danne et hav af stemmer og synge os fri af de blokeringer, vi er parate til at slippe. Vi vil skabe at kærligt rum for at vi kan tage imod den kraft som stemmen tilbyder os, når vi giver lidt mere slip end vi plejer - selv når vi synger i badet! WannaDance skal emme af LIV fra lyden af alle os, der er til stede.

Vi vil dyrke forbindelsen mellem krop og stemme. Din krop er din stemmes motor og når du sætter lyd på dit naturlige åndedræt, kan du synge din stemmes ægte kraft og føle dig båret imens.

At synge sammen og med hvert sit næb - Både ordløst og med mantra-sang, hvor vi fordyber os i lydens og ordets kraft - kraft og frigørelse - fællesskab og personlighed.

Kommer du, tilbyder vi dig chancen for at opleve din indre styrke røre på sig og hvis du giver den plads, vil din stemme synge din sjæls lyd!
Vi glæder os!

Musikalske hilsener, Mads og Esthar*

Du kan høre & se, læse om og kontakte os her:
Web: www.balliancen.com
Mail: balliancen@gmail.com
Mobil: 22412047 / 24225150
______________________________________________________
Arrangementet koster 150,- kr. inkl. diverse koncerter og workshops og 100,- kr. resten af aftenen. Vi åbner dørene kl. 15.00 og ønsker alle på gensyn kl. 01.

I baren kan du købe følgende:
Sodavand, kaffe og te = 15 kr.
Chai te, lavet af Chai kendere♥ = 15 kr.
Øl og rød/hvidvin = 25 kr.

Vand i kander er gratis = WannaWater
Som noget nyt beder vi om 5 kr. for dit plastkrus, da vi oplever, at vi bruger alt for mange (plast) kopper på sådan en WannaDance aften og det er ikke godt for hverken vores økonomi eller for miljøet. Du får mulighed for at skrive navn på dit krus:)
HUSK; Vi tager kun imod kontanter!
Fri garderobe…

Besøg også gerne vores hjemmeside www.wannadance.dk

________________________________________

DEL OG LIKE...!:-)

Vel mødt – til spisning, i nærkontakt, på dansegulvet, ind i musikken, i baren, i hyggehjørnerne, i fællesskabet og i kærligheden…kom og del denne aften sammen med os♥

Kærligst Communitiet WannaDance
________________________________________

Samarbejdspartnere:

Gøglerskolen - http://goglerskolen.dk/linjer/dans/

Tilbage til oversigt...