Her er så de mennesker, som – udover de mange andre frivillige, der glade og gerne stiller op, når vi kalder – er med i i styregruppen. Vi  svarer alle her på de to spørgsmål ”Hvorfor er du med i styregruppen?” og ”Hvorfor har Aarhus brug for WannaDance?”

Tina_2Tina, der som forkvinde for biksen, er hende der holder fast i alle tovene, har antennerne ude, så vi får gode kontakter og muligheder og som er dejligt tålmodig, når vi andre er lidt bagud

Jeg er med i styregruppen, fordi WannaDance er et fristed, hvor krop og hoved bliver forbundet med hinanden. Et sted, hvor jeg lander på fødderne og får kontakt med mit hjerte. Fordi WannaDance danner rammen for nogle fantastiske, særlige og uforudsigelige møder mellem mennesker.

 WannaDance er et sted vi ikke kan undvære, et livgivende sted, hvor der ikke er nogen konkurrence. Jo mere dans, jo bedre! Og fordi dét, at komme til WannaDance giver en nulstilling, hvor noget bliver slået til og noget fra. Man skal ikke kunne noget bestemt, og det er et sted, hvor der er plads til dit tempo og til den du er. Et sted med stor accept, der danner rammen for noget åbent, umiddelbart og  godt.

 

Finn3Finn, der hænger lamper op – og lige nu er ny i styregruppen, så mere følger!

Valget falder mig da ikke svært om at være en del af styregruppen, at kunne være med til at skabe og have indflydelse på sådan et vidunderliget koncept hvor dansen er i centrum, at være en del af et skabende alternativ til den mere traditionelle gå i byen kultur, hvor vi kan møde hinanden, på et nede på jorden plan, hvor det ikke handler om at score eller blive scoret. Vist opstår der da sødmen mellem hinanden og par kan da dannes, det fryder mig hver gang jeg ser det, så virker den del af WannaDance. også ;-D
 
Det er da oplagt at Århus har brug for WannaDance i princippet og tankerne burde der vel være et WannaDance i nærheden og tilgængeligt for alle, at opleve ånden i musikken der bryder med de gængse normer, skaber mere nærvær.

 

Kim

Kim, som er vores master-booker af alle de gode DJ´s og som skriver nogle helt vildt poetiske mails om dans, lyd, nærvær, sfærernes musik, stilhed, sanselighed (..forkortet af redaktionen)
WannaDance er for mig “dynamisk komplementaritet” at det modsatrettede/modsætningsfyldte hele tiden trækker i hinanden og åbner min forforståelse og forforstoppelse mere op. De her tre ord, grundforskning, at stå i det åbne og leg er simpelthen tema og retning for mig. Derudover holder jeg af treenigheds forløb, som Mangfoldighed, hukommelse og kommunikation i meget meget bred forstand. Også rum, tid, sjæl og etik, æstetik og det religiøse kunne fint komme derunder….og mange andre “treklange” fortid, nutid, fremtid el bevidsthed, erkendelse/differentiering og (af)kodning. Jeg er meget optaget af at skærpe min sansning eller perception og dansen kalibrerer mig. Jeg er barn af den tænkende/talende kultur, som jeg mener har mistet taget om at bruge stilheden, som adgang for at, “det andet” kan komme til èn…inspirationen, erkendelsen, intuitionen, ideerne osv.

Får øje på det, som jeg endnu ikke kan begribe eller fatte endsige forstå

Jeg mener vi oplever verden på den omvendte facon og at det betyder vi skal gøre os umage for at lykkes os med at gøre os resonante og modtagelige for ideernes verden, og at vi ikke skaber særlig meget selv. Summasumarum betyder det, at jeg i dansen får mig rystet mig fri, af de fastlåste og indgroede forestillinger jeg har. Jeg holder ekstremt meget af poesi og tænker om poesien at den er èn ud af en række åbnende ord som eksv – følelser – intuition – det poetiske og det mystiske, det mystiske som èn af hovedordene. Meget stærk nøgleord, til at skærpe sin perception med. Jeg har i dansen en formålsløshed “et åbent rum” som er resonant eller disponibel for noget jeg endnu ikke kan forestille mig…det er der hvor (dansen)-musikken, vibrationerne og associationerne lader det dynamiske komplementære vokse og lade mig stå rigere tilbage…jeg bliver et mere åbent menneske, eller væsen om du vil, og kan bedre i hvert nyligt vundent øjeblik få øje på det, som jeg endnu ikke kan begribe eller fatte endsige forstå. Dans er åbnende, musik er åbnende, sang er åbnende og historiefortælling.

WannaDance er venlighed, forskellighed, underlighed, hjælpsomhed, tryghed og inderlighed

Dans er øjeblik. dans er når det jeg tænker/siger, det jeg føler og det jeg gør, mødes på samme tid…nogle gange i få sekunder, nogle gange i minutter, nogle gange i halve timer. Dans er et mytisk sprog, og det er et helt usædvanligt stærkt og åbnende sprog. Derudover er WannaDance nærvær, FLIRT, grin, kontemplation (selvforglemmelse, men i kontakt med noget andet) Wannadance er venlighed, forskellighed, underlighed, hjælpsomhed, tryghed og inderlighed. Wannadance er for mig tre niveauer….det forståelige, det ikke forståelige og det helt ubegribelige/ufattelige…opstår ikke særlig tit men har haft den følelse måske 5 gange af kort tids varighed på Sct Annegade. En trancendens som mere oprindelige kulturer og shamaner kender til, har jeg læst mig til efterfølgende. WannaDance er åbnende og forvandlende når WannaDance er bedst…og det sker kun fordi rummet er endog, særdeles trygt at bevæge sig i…men allermest bare plads til at være menneske med det skæve, det skøre og det møre… At kunne være der med en stor del af sit følelsesregister… Måske vi skulle lave en WannaDance for nybegyndere, for de som måler og vejer sig selv i forhold til, at være helt normalt normale nok, og give dem et rum til en lille løs krølle, og med ganske lidt afgrænset plads til forfjamsket løssluppenhed.

 

Mette

Mette (Anne-Mette) Jeppesen

Jeg er det nye skud på stammen i styregruppen. Jeg er med, fordi jeg ikke kunne lade være, da jeg fik opfordringen. Lige nu er min funktion i sin gøren og bliver skabt hen ad vejen. Det bliver nok på indholdssiden, jeg mest lægger mine kræfter:

At være med til at skabe nogle gode aftner, hvor programmet hænger sammen. At få dansens inderste kerne med på Wanna Dance’s dansegulv. I vil komme til  at prøve flere dansegenrer af. Latin- og afrodanseformer har så meget hjerte og intensitet. Dem  vil vi byde på i fremtiden.

Først og fremmest elsker jeg at danse… og det kan nogle gange være svært at komme afsted imellem dagligdags gøremål eller hvis vennerne ikke lige gider. I Wanna Dance  kan man komme alene eller sammen. Man føler sig altid velkommen, fordi der er en helt andet stemning af fællesskab end på gængse barer og dansesteder.

Der ligger en god organisator i min mave…har haft kultur- teater- musik og film organisation som min profession i mange år.