WannaDance

Et anderledes dansested i Aarhus

aug

17

WannaDance sommerdans på Godsbanen


fre 17aug2018
WannaDance sommerdans på Godsbanen

Fra 18:30 Til 23:00

På B-Huset, Institut for X, Godsbanen

Pris 50 kr. for Workshop, 50 kr. for Dans. Workshop kl. 18:30-20

WannaDance er på banen igen efter en lang, varm sommer. Vi er så klare på at danse og lege igen. Denne gang både inden- og udendørs ved B-huset på Godsbanen.
 
Hvis vejrguderne fortsat er med os afholder vi udendørs asfalt-bal på tæpper.
 
 
18:15 Døren åbner for koncert
18:30 Koncert starter
18:30 Baren åbner
20:00 Koncert slutter. Dans starter
22:45 Baren lukker
23:00 Godnat og kom godt hjem - eller giv gerne en hånd
 
Entre for koncert: 50 kr.
Entre for Dans: 50 kr.
 
En koncert I IKKE ønsker at gå glip af:
 
Koncert med IanDawn og Simone Tang.
Om IanDawn: ”… Hakeslipp! Snakk om innlevelse og stemmeprakt. Her er det låtskriving og historiefortelling vi sjeldent har sett/hørt. Tenk soul og folk.” (Martinique Bar, Stavanger NO)
 
”Ian har spillet musik hele sit liv og leverer en autentisk og nærværende
performance. Hans stemme er sprød, - og med fede fraseringer samt indholdsrige tekster tager Ian os med på en musikalsk rejse man sent glemmer...” (Robert Snider, Musikhavnen Århus, DK)
 
Om Simone Tang:
 
Simone spinder tråde til navne som BANKS, NAO & Kelela, i et iørefaldende krydsfelt mellem 80’er poppens feel-good sing-along hits, R’n’B’ens bløde beats og soul’ens melankolske dybde. Simone vil til denne aften spille sine ellers op-produceret sange helt akustisk.
Simone har netop spillet på den anerkendte branchefestival “The Great Escape Festival” i UK, samt danske SPOT festival, og rammer d. 6 august årets Smukfest.
 
Beskrivelse for DJ’s følger.
=============================
WannaDance tilbyder røgfrie danseevents, hvor du kan nyde liv og rytmer og god stemning. WannaDance DJ's spiller både sanselige og gang-i-den rytmer fra soul-funk, verdensmusik, latin, pop, disco, electronic, reggae og Balkan til tribal.
Dansen er ikke rammesat, og sammen skaber vi en legeplads og et frirum, hvor vi skabes af at være i og dele dansen.
 
Så.... elsker du at danse? Er du til nærvær og fællesskab og mulighed for fordybelse? Så er Wanna Dance stedet for dig! ?
 
WannaDance er et kreativt fristed, drevet af frivillige kræfter, hvor mennesker på tværs af stil, alder og værdier mødes om dansen. WannaDance blev skabt i 2003 af dansebegejstrede frivillige, som gerne ville tilbyde andre rammer for dansen end den, som klubber og diskoteker giver.
 
Uden at sige farvel til festen, men med et større drys nærvær, fællesskab og fordybelse. Musikken er varieret og selskabet ’openminded og fordomsfri’, og der er plads til alle. Også dig - uanset om du elsker at danse i bare tæer eller høje hæle.
 
Der er bar, hvor WannaDance sælger vand, vin, kaffe, the og øl til fornuftige priser (og altid gratis WannaWater-postevand i kander).
- - - - - - -
WannaDance er baseret på frivillige, både i Styregruppen og ved arrangementer. Det er nødvendigt med hænder nok til, at alle gør det med glæde.
 
I den forbindelse har vi et samarbejde med Cafe Ganefryd i Klostergade, der hjælper os med at servere lækker, økologisk, vegetarisk og bæredygtig mad til de frivillige DJ's, kunstnere og opstillere. Tak for det Ganefryd. ??
 
MELD DIG TIL EN TJANS her: www.WannaDance.dk/Frivillig - klik på “Den grønne knap nederst”.
 
Ingen oprydning? ingen fest!. Deadline en uge før.
 
Vil du være med i Styregruppen? Skriv en mail - se www.Grobund.org/frivillig

Tilbage til oversigt...