WannaDance

Et anderledes dansested i Aarhus

jun

29

Sommer WannaDance i Domen


fre 29jun2018
Sommer WannaDance i Domen
Since June 2016 you need to have a valid API key enabled to display Google maps, see plugin settings

Fra 18:30 Til 23:00 Timezone: Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris GMT+1 Danmark

På Dome of Visions, Inge Lehmanns Gade, Pier 2, Aarhus Havn

Adresse: Dome of Visions, Inge Lehmanns Gade, Pier 2, Aarhus Havn, 8000 Aarhus, Denmark

Fredag 29. juni er det præcis 9 måneder siden vi dansede i Dome of Visions første gang. Det var på alle måder en magisk, sanselig og vidunderlig danseoplevelse – og vi har fået mange forespørgsler på en gentagelser.
 
Denne gang er der workshop kl. 18:30 – 20:00 og dans kl. 20-23.
 
WannaDance er 100% non-profit & frivilligt organiseret, så der er brug for dig og dine hænder…. og det er faktisk både hyggeligt og hurtigt, når det foregår i et opløftende og positivt arbejdsfællesskab.
Se http://wannadance.volunteerlocal.com/volunteer/
 
DANS- OG BEVÆGELSES WORKSHOP:Butoh
 
Butoh is a modern dance style that places a strong emphasis on our mind and awareness. One of the founders of Butoh, Japanese Kazuo Ohno, said: “In Butoh it is the soul that dances and the body follows”. The main training in Butoh is focused on strengthening our concentration and awareness. As a result we gain the confidence to allow our soul the freedom to express, and allow our mind to expand beyond our body while keeping a strong and simple connection to our physicality and center.
 
Yael Gaathon is a Butoh dancer and choreographer and the artistic director of “Blue Cliff”. She has been working with Butoh for over 20 years performing, creating and teaching worldwide.
 
The workshop will be taught in English
 
 
Dans: kl. 20-23:
 
20 - 21:30: Iben: Igennem mange forskellige genrer vil jeg føre og forføre dig rundt i musikkens skønne univers med bølger af energi, rytmer og fantasi
 
21:30 - 23: DJ Lo spiller levende, legende, dybe og eksperimenterende rytmer. Elektronisk musik, funk, techno og elektroswing går hånd i hånd og assisteres af nordiske og orientalske lyduniverser. Gamle og nye klassikere mikses med numre som forhåbentligt vil overraske. Alt er designet til at vække kroppens naturlige lyst til at bevæge sig: Sprudlende, fjollet, dyrisk, lækkert, mildt og meditativt.
- - - -
Ved gratis arrangementer, som i Domen har vi en hat i døren – eller tager imod Mobilepay for frivillige bidrag, til dækning af udgifter til DJ, Workshop, materialer mv.
===================================
 
WannaDance tilbyder danseevents, hvor du kan nyde liv, rytmer og god stemning. WannaDance DJ’s spiller sanselige og gang-i-den-rytmer fra Soul-Funk, Verdensmusik, Electronic, Latin, Pop, Disco, Reggae, Balkan til Tribal.
 
Dansen er ikke rammesat, og sammen skaber vi en legeplads og et frirum, hvor vi skabes af at være i og dele dansen.
 
Så…. elsker du at danse? Er du til nærvær og fællesskab og mulighed for fordybelse? Så er WannaDance stedet for dig!
 
WannaDance er et kreativt fristed, drevet af frivillige kræfter, hvor mennesker på tværs af stil, alder og værdier mødes om dansen.
 
Musikken er varieret, og selskabet openminded og fordomsfri, og der er plads til alle. Også dig – uanset om du elsker at danse i bare tæer eller høje hæle.
 
Der er bar, hvor domen sælger vand, vin, kaffe, the og øl til fornuftige priser (og altid gratis WannaWater-postevand i kander).
 
Konceptet bag WannaDance er:
 
– At man kan komme alene og føle sig set og som en velkommen del af fællesskabet
 
– At man kan fordybe sig i dans, med sig selv og sin krop
 
– Den fælles ånd, åbenhed og dans
 
– Spraglet tæppe musikmæssigt
 
– Et sted, man kan være sig selv – sammen med andre
 
– Tryghed, leg og glæde
 
– Musikken, mangfoldigheden, ildkræfterne bag
 
– Unikt mix af kreative events og DJ´s
 
– Der er også plads til samtale og hygge
 
– Dansen er ikke rammesat – man danser sammen og alene
 
– Et dansested, der starter tidligt på aftenen, og hvor danseglæden er i fokus
 
WannaDance er baseret på frivillige, både i styregruppen og ved arrangementer. Det er nødvendigt med hænder nok til, at alle gør det med glæde.
 
I den forbindelse har vi et samarbejde med Ganefryd, der sørger for, at de frivillige opstillere får lækkert, økologisk, vegetarisk mad. Tak til Ganefryd.
 
Vil du være med i Styregruppen? Skriv en mail – se www.Wannadance.dk/frivillig
 
Vi ses i Dansen
 
Styregruppen i WannaDance
 
Vision for bæredygtige fremtider: Vision for bæredygtige fremtider: En bæredygtig dagligdag er tryg, glad, legende, og vibrerer af liv. WannaDance-arrangementer er i den grad vibrerende, både bogstaveligt og hjerteligt, ligesom dansen er bæredygtig energi. At leve bæredygtigt er et liv, hvor man får mere energi tilbage, end der bruges. Hvor vi vokser med opgaverne og bliver inspireret af andre, som de bliver af os.
 
Vision for fremtidens by: Vision for fremtidens by: En by med mange rum – både fysiske og sociale. Bygninger som er organiske, sunde og inspirerende at være i som fx den runde dome.

Tilbage til oversigt...