WannaDance

Et anderledes dansested i Aarhus

nov

17

WannaDance Jubilæum i Kulturhuset i Højbjerg


lør 17nov2018
WannaDance Jubilæum i Kulturhuset i Højbjerg
Since June 2016 you need to have a valid API key enabled to display Google maps, see plugin settings

Fra 18:30 Til 23:00

På Antroposofisk Kulturhus, Højbjerg Torv

Adresse: Rosenvangs Allé 251, Højbjerg

Pris 50 kr. for Workshop, 50 kr. for Dans. Workshop kl. 18:30-20, DJ 20-23.

Årets sidste WannaDance! ???? (pause i december)
 
WannaDance er 100% non-profit & frivilligt organiseret. Så der er brug for dig og dine hænder…. og det er faktisk både hyggeligt og hurtigt, når det foregår i et opløftende og positivt arbejdsfællesskab.
Har du taget dine årlige tjans?
Tjek ind her: http://wannadance.volunteerlocal.com/volunteer/
 
18:15 Døren åbner for workshop
18:30 Workshop starter (Argentinsk tango v/Daga Rutkowska)
19:30 Baren åbner
20:00 Workshop slutter. Dans starter
22:45 Baren lukker
23:00 Godnat og kom godt hjem - eller giv gerne en hånd
 
Entre for workshop: 50 kr. ~ Entre for Dans: 50 kr.
=======================================
 
De næste dansedatoer:
December: JulePause ■ Januar: Måske 19. januar
=======================================
 
DJ's:
20.00-21.30: DJ AL disker op med "Disco, funk, elektronisk, orientalsk, swing og Balkan, og balader"! (Alan Ploug, kendt fra Søvang)
21.30-23.00: DJ NoName (Jesper F Larsen) skriver: "Hej! Jeg har en række forskellige genrer og udtryk at byde på, bl.a. world, etno, elektronisk, plus sjove og kendte hits fra firserne, halvfemserne, og vores nye årtusind. Jeg vil forsøge at lodde stemningen, og fortsætte i samme tråd, hvis det føles rigtigt og byde ind med noget nyt, hvis jeg fornemmer det, er det der skal til. Glæder mig."
==================================================
 
WORKSHOP:
Argentinsk tango med Daga Rutkowska!
"We are professional dancers who love to share passion for ballroom and Latin dancing with others.
We believe everybody can dance no matter age, body type or gender! The idea for the class is that one main teacher would teach the hot Argentine tango. All the participants would be matched with our professional partners for some time during the class, thus getting a personal guidance form an experienced partner. This provides a unique opportunity to feel the dance and learn some new moves!
Music that sets the atmosphere will be something like: La Viguela- Gotan Project and Por Una Cabeza - Carlos Gardel, Santa Maria - Gotan Project."
 
==========================================
 
WannaDance tilbyder røgfrie danseevents, hvor du kan nyde liv og rytmer og god stemning. WannaDance DJ's spiller både sanselige og gang-i-den rytmer fra soul-funk, verdensmusik, latin, pop, disco, electronic, reggae og Balkan til tribal.
 
Dansen er ikke rammesat, og sammen skaber vi en legeplads og et frirum, hvor vi skabes af at være i og dele dansen.
 
Så.... elsker du at danse? Er du til nærvær og fællesskab og mulighed for fordybelse? Så er Wanna Dance stedet for dig! ?
 
WannaDance er et kreativt fristed, drevet af frivillige kræfter, hvor mennesker på tværs af stil, alder og værdier mødes om dansen. WannaDance blev skabt i 2003 af dansebegejstrede frivillige, som gerne ville tilbyde andre rammer for dansen end den, som klubber og diskoteker giver.
 
Uden at sige farvel til festen, men med et større drys nærvær, fællesskab og fordybelse. Musikken er varieret og selskabet ’openminded og fordomsfri’, og der er plads til alle. Også dig - uanset om du elsker at danse i bare tæer eller høje hæle.
 
Der er bar, hvor WannaDance sælger vand, vin, kaffe, the og øl til fornuftige priser (og altid gratis WannaWater-postevand i kander).
- - - - - - -
WannaDance er baseret på frivillige, både i Styregruppen og ved arrangementer. Det er nødvendigt med hænder nok til, at alle gør det med glæde.
 
I den forbindelse har vi et samarbejde med Cafe Ganefryd i Klostergade, der hjælper os med at servere lækker, økologisk, vegetarisk og bæredygtig mad til de frivillige DJ's, kunstnere og opstillere. Tak for det Ganefryd. ??
 
MELD DIG TIL EN TJANS her: www.WannaDance.dk/Frivillig - klik på “Den grønne knap nederst”.
 
Ingen oprydning? ingen fest!. Deadline en uge før.
 
Vil du være med i Styregruppen? Skriv en mail - se www.Grobund.org/frivillig

Tilbage til oversigt...