lør 15jun2019

Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus C

Fra 18:30 Til 23:00

På Dome of Visions

Adresse: Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus C

Pris Donation, f.eks. 50 kr. for Workshop 18:30-20, 50 kr. for Dans. DJ 20-23.

Lørdag 15. juni er WannaDance i Domen!
 
WORKSHOP 18:30-20.00: Latin spirit Dance" med Jeimmy Rojas Ruiz
Læs beskrivelse nedenfor; også for 2 x DJ's ??
 
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
WannaDance er 100% non-profit & frivilligt organiseret, så der er brug for dig og dine hænder…. og det er faktisk både hyggeligt og hurtigt, når det foregår i et opløftende og positivt arbejdsfællesskab.
 
Se http://wannadance.volunteerlocal.com/volunteer/
=============================
 
Ingen dans uden tjans. ?
 
Sammen skaber vi festen - og sammen rydder vi op. Tag en Tjans her: https://wannadance.volunteerlocal.com/volunteer/
=============================
 
DJ RADhOS: 20:00-21:30: After a long break I am happy to be playing for WannaDance again. WannaDance brings me a lot of great memories, I associate with interesting workshops, good vibes and energy and beautiful dancing people. I will take you on a musical journey around the world through different styles, cultures and colors. I am gonna make you shaking your hips! ?
 
DJ Connie: 21:30-23:00: "Jeg vil tage jer med på en sanselig, energetisk rejse ind i forskellige genrer som: pop, tribal, electronic, hip-hop, House og reggae. Hvert nummer er nøje udvalgt efter de fede beats og den pulserende energi - og med udgangspunkt i et rytmisk og foranderligt flow."
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 
WannaDance er 100% non-profit & frivilligt organiseret. Så der er brug for dig og dine hænder…. og det er faktisk både hyggeligt og hurtigt, når det foregår i et opløftende og positivt arbejdsfællesskabe.
 
Har du taget dine årlige tjans? VOLUNTEERS:
 
Tjek ind her:
 
http://wannadance.volunteerlocal.com/volunteer/
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 
WORKSHOP BESKRIVELSE - "LatinSpirit Dance":
 
I latinspirit dance slipper vi kontrollen og danser sammen til en livsglad og sjov fest, som bringer smilet frem i både krop og sjæl. Latinske og afrikanske danserytmer er en livlig, sensuel og energisk oplevelse med enkle koreografier, herunder salsa, cumbia, merengue, afrobeats, samba og bachata. Konceptet er, at vi mennesker er skabt til bevægelse, så LATINSPIRIT-DANCE er at få folk til at danse og komme i kontakt med krop og sjæl , så du føler dansens frihed og kommer væk fra en travl hverdag.
 
Om Jeimmy:"Min passion er at motivere, inspirere og hjælpe folk til at frigive spændinger og nyde mere af livet gennem dansen. Jeg har mange års erfaring med at undervise, og ved hvor meget dans kan gøre for vores krop og sjæl .
 
På min hjemmeside kan man læse mere ? www.munay.dk"
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 
18:15 Døren åbner for Workshop
18:30 Workshop starter
19:30 Baren åbner
20:00 Workshop slutter
20:10 Dans starter,. DJ´s begynder.
23:00 Godnat og kom godt hjem - eller giv gerne en hånd
 
Vejledende frivillig donation for workshop/dans: 50 kr./50 kr
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
 
WannaDance tilbyder røgfrie danseevents, hvor du kan nyde liv og rytmer og god stemning. WannaDance DJ's spiller både sanselige og gang-i-den rytmer fra soul-funk, verdensmusik, latin, pop, disco, electronic, reggae og Balkan til tribal.
 
Dansen er ikke rammesat, og sammen skaber vi en legeplads og et frirum, hvor vi skabes af at være i og dele dansen.
 
Så.... elsker du at danse? Er du til nærvær og fællesskab og mulighed for fordybelse? Så er Wanna Dance stedet for dig! ?
 
WannaDance er et kreativt fristed, drevet af frivillige kræfter, hvor mennesker på tværs af stil, alder og værdier mødes om dansen. WannaDance blev skabt i 2003 af dansebegejstrede frivillige, som gerne ville tilbyde andre rammer for dansen end den, som klubber og diskoteker giver.
 
Uden at sige farvel til festen, men med et større drys nærvær, fællesskab og fordybelse. Musikken er varieret og selskabet ’openminded og fordomsfri’, og der er plads til alle. Også dig - uanset om du elsker at danse i bare tæer eller høje hæle.
 
Mellemfolkeligt Samvirke står for bar, hvor der sælges vand, vin, kaffe, the og øl til fornuftige priser (og altid gratis WannaWater-postevand i kander). Alt overskud går via MF's projekter i Udviklingslande.
- - - - - - -
WannaDance er baseret på frivillige, både i Styregruppen og ved arrangementer. Det er nødvendigt med hænder nok til, at alle gør det med glæde.
 
I den forbindelse har vi et samarbejde med Cafe Ganefryd i Klostergade, der hjælper os med at servere lækker, økologisk, vegetarisk og bæredygtig mad til de frivillige DJ's, kunstnere og opstillere. Tak for det Ganefryd. ?? Ved arrangementer i Domen køber vi dog mad hos Domens samarbjedspartner.
 
MELD DIG TIL EN TJANS her: www.WannaDance.dk/Frivillig - klik på “Den grønne knap nederst”.
 
Ingen oprydning? ingen fest!. Deadline en uge før.
 
Vil du være med i Styregruppen? Skriv en mail - se www.WannaDance.dk/frivillig
 
Vi ses i Dansen ???

Tilbage til oversigt...